آیا با فرآیند تولید کنسرو ماهی تون آشنا می باشید؟ ماهی تن جنوب دارای چه ویژگی هایی می باشد؟
ماهی تون از جمله برترین و مرغوب ترین انواع ماهی در جنوب کشور محسوب می شود که از مقدار زیادی املاح معدنی و ویتامین برخوردار است. ماهی تن از جمله ماهیان پر سرعت بوده که با سرعت زیادی در دریا ها به شنا می پردازد. گوشت این ماهی از رنگ قرمز تیره برخوردار است و به دلیل همین رنگدانه های قرمز است که ماهی تن از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد.
این ماهی سرشار از میوگلوبین بوده و می تواند بافت های ماهیچه ای را درمان و محکم کند و همچنین می توان گفت که ماهی تون بیش تر در آب های گرم به سر می برد و در فصول گرما به آب های شمالی کشور پناه می برد. از مرغوب ترین انواع ماهی تون که در بازار به صورت کنسروی استفاده می شود، ماهی آلباکور نام دارد.
در مورد کنسرو ماهی تون جنوب
ماهی های رودخانه و دریایی از مرغوب ترین انواع ماهی های کشور محسوب می شوند که برخی از آن ها به صورت کنسروی در بازار به فروش می رسند. البته ماهی های کنسروی زمانی که ماهی تازه در اختیار نمی باشد، می توان مفید باشد. البته کنسرو ماهی از جمله غذا های آماده و سرد بوده که برای مصرف آن حتماً باید به مدت 20 دقیقه جوشانده شود.
البته اگر در نگهداری کنسروی ماهی تن کوچکترین اشتباهی کنید می تواند برای سلامتی بسیار مضر باشد و سم خطرناکی به نام بوتولیسم را به بدن فرد انتقال می دهد.
- تخلیه ماهیان از کامیون و انتقال آن ها به سردخانه
- منتقل کردن بخشی از ماهی ها به بخش تولید
- دیفراست کردن ماهی ها
- سرزنی و قطعه قطعه کردن بخشی از آن ها یا به اصطلاح قصابی کردن ماهی
- انتقال ضایعات ماهی به بخش سردخانه
- شستشوی دقیق ماهیان و چیدن آن ها بر روی سینی جهت پخت اولیه
- انجام پخت اولیه و منتقل کردن ماهی به قسمت جداسازی
- جدا کردن گوشت های سیاه و ضایعات ماهی از گوشت سالم
- منتقل کردن گوشت به بخش پرکن در قوطی ها
- کنترل وزن و بررسی وضع ظاهری کنسرو ها
- بخش نمک زنی و اضافه کردن مایع به کنسرو ماهی
- خارج کردن هوا از کنسرو ماهی با استفاده از ماشین اگزاست
- دربندی کنسرو ماهی و شستشوی نهایی آن ها
- استرلیزاسیون کردن کنسرو ماهی خنک سازی و در نهایت خشک کردن کنسرو ماهی
- بسته بندی و کد گذاری بر روی قوطی های ماهی
- انتقال دادن کنسرو ها به بخش انبار
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.